maanantai 8. helmikuuta 2021

Värien lajittelutehtävä taaperolle

Blogini tulostettavaa materiaalia varhaiskasvatukseen linkkilista on ollut kovin tykätty. Vaikka olen hoitovapaalla niin voin hyödyntää linkkilistaani nyt myös oman puolitoista vuotiaani kanssa. Kun laminoin tulosteet, saan niistä kestäviä ja voin käyttää materiaalia myös töihin palatessani. 

Tulostan tulosteet Epson ecotank tulostimella jonka syksyllä itselleni hommasin. Voin todella suositella ecotank tulostinta! Sain kaupan päälle kahden vuoden ilmaiset musteet. Olen tulostanut jo ihan hirmuisesti, mutta mustetta on kulunut vain hyvin vähän. Saas nähdä saanko ilmais etua edes hyödynnettyä.

Tulostin tänään lapselle Totschooling sivuilta Ruskea karhu, ruskea karhu mitä sinä näet värien lajittelutehtävän. Poju tykkää kaikista etsimis leikeistä. Piilotin nuo eläimet ja löydettyään poika toi ne omiin koteihinsa värien mukaan. (Vink vink kolleegoille: totkmannilla näyttäisi olevan kuramatot tarjouksessa vain 1,99€ tarratauluiksi).


Käytiin myös pojan kanssa sen suosikki leikkipuistossa, jossa on ihana paloauto. Tuollainen paloauto pitää varmaan kotipihaankin yrittää tehdä.


Omassa pihassa poika innostui vielä leikkimään Tippa hevosen jumppapallolla. 


Tällaista puuhastelua meillä tänään. Mitäs teillä on tehty tänään?

2 kommenttia:

 1. Kivoja!

  Opetan värejä ulkomaalaisille suomen opiskelijoilleni.
  Siihen on kiva olla erilaisia tehtävämuotoja.
  Olen huomannut että kaikki pitävät väreistä.

  Hauskaa päivää teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värejä on joka puolella niin niitä on helppo toistaa arjessa, joten sen myötä ne oppii nopeasti. :D

   Sun työ kuulostaa kovin kivalta. <3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...