torstai 11. helmikuuta 2021

Hymyä päivääni

Postilaatikolla käymisestä tulin hurjan hyvälle mielelle. Päijät Media yhteisön perustajajäsen P.S. Never Stop Smiling - Johanna Huhtanen oli järjestänyt meidän yhteisön jäsenten kesken yllätysarvonnan ja minä olin sitten onnekkaasti tämän voittanut. 

Johannalla on tuore verkkokauppa Smiling Design, jossa hän myy tekemiänsä korvakoruja, avaimenperiä ja sisustusmagneetteja. Johannan tarinan verkkokaupan perustamisesta voit käydä lukemassa tästä
Jokainen tuote valmistetaan alusta loppuun käsin (poislukien mahd. metalliosat), joten se on aina omalla tavallaan ainutlaatuinen. 

Sain ihanan kultaraitaisen, tumman marmorisen avaimenperän ja samalla kuosilla kaksi magneettia. Nämä tuli kuin tilauksesta. Avaimeni kaipasikin kaunista avaimenperää. Olen myös miettinyt, että juurikin pari magneettia jääkaapin ovessa voisi olla kivat, että saisi vaikka lapsen piirroksen siihen esille tai postikortteja.

Kiitos Johanna!
Ps. Smiling Design verkkokaupassa on ystävänpäivä tarjous voimassa sunnuntaihin asti. <3

7 kommenttia:

 1. Voi että, tämä postaus taas toi ison hymyn mulle! Aivan ihana juttu että tykkäsit yllätyksestä ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin Tykkäsin! Ihana yllätys. 💗
   Kiitos Johanna! 😘

   Poista
 2. Onnittelut voitosta. Tyylikkäät esineet.
  Mukavaa että sait sellaiset joista pidät ja joille on käyttöä. ♥️

  VastaaPoista
 3. Nykyään kun suurin osa laskuistakin tulee e-laskuina, ei postilaatikossa yleensä ole enää mitään noudettavaa. Niinpä tuleekin ihan superonnelliseksi kun postilaatikosta löytää jotakin. Mua ilahdutti juuri ihan suunnattoman paljon ystävältä saatu ystävänpäiväkortti! <3 Pitäisi muistaa itsekin enemmän lähetellä kortteja tms. pieniä muistamisia ystäville, koska tietää kuinka paljon ne ilahduttavat.

  VastaaPoista
 4. Totta, enemmän pitäisi itsekin yrittää kortteja lähetellä ja kehitellä jotain pieniä ylläreitä tuttaville. 💗 Postilaatikosta on niin kiva löytää muutakin, kuin huonekaluliikkeiden mainoksia. Lapsi onneksi pitää niistäkin. 🙈 Siitä on hurjan hauskaa hakea posti. 😁

  VastaaPoista
 5. Kyllä. Pitäisi itsekkin järkkäillä tuttaville ylläreitä. <3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...