lauantai 6. helmikuuta 2021

Joulumme ja uusi vuotemme

Vanhan läppärimme piti olla koko ajan piuhan päässä ja sen vuoksi akku alkoi jo toistamiseen turvota ja vaarana oli, että se räjähtäisi. Kävimme nyt ostamassa uuden läppärin ja tällä kertaa Cromebookin. Toivottavasti saisin nyt postauksiakin kirjoitettua tiuhempaan tahtiin. <3  Totuttelua tämä uusi läppäri kyllä vaatii ja pitäisi löytää mieleiset tekstin ja kuvan käsittelyohjelmat. Toimivia ohjelmia saa suositella! Blogin ulkoasuakin pitäisi muokkailla, kun jostain syystä sivupalkki ei meinaa lataantua millään. 

Kevät on jo kovasti mielessä, mutta palataanpa kuitenkin jouluun ja uuteen vuoteen. Blogi, kun toimii itselleni myös päiväkirjana, jota on kiva aina välillä selailla ja muistella mitä on tullut tehtyä. 

Olimme oma ehtoisessa karanteenissa ennen joulua, jotta uskallettiin viettää meillä joulua isovanhempien kanssa. Tämä oli Leevin toinen joulu. Vime vuonna poika oli vielä niin vauva, että ei se oikein vielä joulusta mitään ymmärtänyt. Olisi ollut niin surullista, jos olisimme viettäneet aattoa ihan vain keskenämmme. Leevi rakastaa olla huomion keskipisteenä ja voi, että se nautti, kun tapahtui kaikkea uutta jännittävää. Lahjojen jakaminen ja avaaminen oli tietenkin päivän kohokohta. Hurjan kivoja lahjoja saimmekin! <3

Uutta Vuotta vietimme siskon perheen kesken. Olen kyllä vähän rakettien ostamista vastaan, mutta pitihän sitä muutama ostaa pojan ihmeteltäväksi. Väriloistosta hurmioituneena poika hokikin pam pam pam nukahtamiseen saakka. 


8 kommenttia:

 1. Tuntuu, että joulusta olisi aikaa jo ikuisuus :D Vaikka eihän sitä ole kuin 1,5kk. Jotenkin tämä etätyö ja jatkuva kotona oleminen sotkevan ajan tajun. Suurin osa päivistä on aika samanlaisia. Kiva oli hetkeksi palata jouluun :)

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisääntynyt valoisuus on saanut jo odottavat kevät fiilikset heräämään, että ei sitä joulua enää muista. 😁

   Poista
 2. Olipa kiva, kun laitoit joulu- ja vuodenvaihteen kuvia! Ajatella, miten nopeasti aika on kulunut ja päivä pidentynyt.
  Pienten lapsosten riemua on suloista seurata.Mekin saimme iloita ensimmäisen lapsenlapsemme läsnäolosta jouluaattona. Hänellekin tämä joulu oli toinen.
  Ihanaa alkanutta vuotta 2021!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivät on pidentyneet ihan huissin nopeaan tahtiin. Jee kevät on jo melko lähellä! 💕 Tosin musta kyllä tuntuu, että vastahan oli kesä. 🤨😂
   Aikaisempina vuosina olisin aivan hyvin voinut viettää joulun itekseni, mutta just tänä jouluna oli niin ihana nähdä lapsen ilo ja jakaa se isovanhempien kanssa. 🥰
   Ihanaa ja tervettä alkanutta vuotta! 💗

   Poista
 3. Kaunis koti ja piha, ihanat kuvat.
  Rakastan joulua, onpa teillä ollut tunnelmallista ja kivaa.

  VastaaPoista
 4. Kylläpä olet kauniita kuvia perheesi joulusta saanut! Onneksi joulu on jo muutaman kuukauden päästä taas.

  Toivottavasti löysit hyvät muokkausohjelmat uudelle koneellesi, itselläni hyvän PDF-ohjelman haku juuri meneillään. Ohjelmia löytyy nykyään niin monta erilaista, että on haaste löytää juuri se itselle sopiva.

  VastaaPoista
 5. En ole oikein ollut tyytyväinen tähän läppäriin. En ole mieleisiä ohjelmia löytänyt ja sen vuoksi blogi postaustenkin tekeminen on jäänyt kauhean vähälle. Kiva kuitenkin kun täällä vieraili ja kommentin jätit <3!
  Jee kohta tosiaan on joulu!!! <3<3 Täällä on jo aloitettu uusien joulusuklaiden maistelu. :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...