lauantai 16. syyskuuta 2017

Pitkältä tuntuva työviikko takanapäin

Viikkoni alkoi siinä kuvitelmissa, että viikonloppu olisi alkamaisillaan. Olipas inhottava yhtäkkiä Tipan selässä tajuta, että viikonloppuhan oli ja meni ja nyt on vasta viikko aivan alussa! Ei ihme, että viikko on tuntunut jotenkin uuvuttavalta, kun jo maanantaina olin valmis aloittamaan viikonlopun.

Eilen illalla vietimmi perinteistä pizzaperjantaita; kinkkupizzaa kuivahiivapohjalla. Jälkkäriksi tein suosikkiohjeellani piirakkamaista omenapaistosta.






Mansikkatilan mailla kukkailoittelupostauksessa esiteltiin kuvia mieheni kylvämistä auringonkukista. Samoja auringonkukkia kasvaa meidän omassakin pihassa. Traktorin kylvökonettta putsatessa muutama siemen ajautui konehallin vieressä olevien hiekkakasojen viereen heinikkoon, jossa ne lähtivätkin kasvamaan varsin reippaasti. 



Portaiden edustaa koristelin jo syksyisemmäksi valkoisilla ja vaaleanpunaisilla callunoilla sekä männyn taimella.


Polttopuukatos sai aurinkokennovalot jotka osoittautuivat aivan surkeiksi. Ei ne Biltemassa paljoa maksaneetkaan, mutta kyllä ne olisi saaneet palaa vähän enemmän kuin muutaman päivän. Ehkä ensi kesänä riittää aurinkoa lataamaan noita.


Meidän roskakatoskin sai uuden valetun pohjan. Laatoitettu pohja oli niin paljon routinut, että koko roskakatos oli aivan kallellaan. Ensi viikolla vietetään syntymäpäiviäni, mutta sain jo etukäteislahjan mieheltä; pikakompostorin.


Tällä viikolla saivat myös etupihan omenapuut käsittelyä. Kuivat ja liian alhaalla roikkuvat oksat joutivat pois.


Eilen töistä kotiin tullessa posti ilahdutti paketilla. Sain blogiyhteistyönä MayBeauty:lta testattavaksi kasvojenhoito tuotteita. Ihotyypiltäni olen herkähkö sekaihoinen jota mustapäät vaivaavat.

Olet varmaan nähnyt mainoksia mustista kasvonaamioista jotka irrottaessa vievät mustapäät mukanaan. Tämä ihana MayBeauty setti sisältää juurikin tätä ainetta, jota siveltimellä levitetään kasvoille ja annetaan tekeytyä 30 - 40 min. Kuivuneen naamamaskin pitäisi irroittaa kuolleet ihosolut ja mustapäät. Tämän testaamista odotan innolla! Toisena tuotteena sain kasvogeeliä, joka myöskin poistaa kuolleita ihosoluja ja kirkastaa ihoa sekunneissa. Myös tämä kuulostaa ihanalta tuotteelta!
Näiden testauksista ja tuloksista kerron myöhemmin omassa postauksessa.
Onko teillä näistä tuotteista kokemusta?



Syksyistä ja mukavaa viikonloppua!

10 kommenttia:

  1. Onko torstaina juhlat? Osa ratsastustunnin väestä on jo ihan itse kutsunut itsensä teille silloin. ;)

    VastaaPoista
  2. Itselläni oli Airamin aurinkokenno valot, jotka toimivat kuukauden. Laitoin Airamille reklammaatiota heinäkuun lopussa, mutta en ole saanut vieläkään vastausta. No olin ostanut lamput k-Raudasta ja kun muissa asioissa olin sielää niin mainitsin asiasta. Eipä mennyt montaa hetkeä, kun myyjä oli selvittänyt asiaa Airamin kanssa. Airam lupasi uudet lamput, mutta kun mainitsin kolmen viikon jälkeen K-Raudan myyjälle edelleen lupauksen olevan vain lupaus, niin hän otti TAAS yhteyttä Airamiin. Perjantaina tuli uudet lamput ja odottavat ensi kesää. Lamput eivät olleet halpoja ja Airamin palvelu TODELLA huonoa. Kaikki kiitos Holman K-Raudan Lillille <3
    Kyllä sen verran täälläkin on valoa, että kennot pitäisi latautua...varjostaako vajan lippa kuitenkin liikaa???
    Onnittelut syntymäpäivän johdosta ja voisin tulla teille syömään tuollaista herkulta näyttävää perjantai-pizaa ;)

    Mukavaa sunnuntaita...tässä tämä viikonloppu taas hurahti...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei pitäisi varjostaa; paloihan ne muutaman päivän ihan nätisti vaikka oli vähän harmaampikin keli. Samat valot on myös roskakatoksessa ja niille kävi samoin. Siihen paistaa sentään ihan suoraan aurinko ja toinen valoista paloi pari päivää pidempää. :-/ Vaikka halpoja olivatkin niin olisi nuiden luullut vähän kauemmin toimivan.
      Kiitos onnitteluista! <3 Melkein joka perjantai on meillä pizzaperjantai. :D
      Mukavaa sunnuntaita! Päivä on jo pitkällä ja mä olen vieläkin täällä yökkärit päälä; en meinaa millään herätä tähän päivään. Onneksi aurinko sentään paistaa, jospa se tässä alkaisi pikku hiljaa virkistämään. :D

      Poista
  3. Mulla oli viime viikko vain nelipäiväinen, kiitos maanantain vapaapäivän ja silti tuntui että työviikko kesti ikuisuuden. Torstaina vietin jo ihan perjantaita ja vitsit mikä pettymys oli kun tajusi, että vielä on perjantaina mentävä töihin.
    No, toivottavasti tuleva työviikko olisi hippasen kevyempi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oliskohan se nämä pimenevät illat, kun tuppaa uuvuttavan ja kun ei tuo kesäkään kauheasti valon voimaa antanut varastoon. :-/
      Ens viikko voisi kyllä mennä kevyemmän tuntuisesti! :)

      Poista
  4. Onpas herkullisen näköistä pizzaa ja ihanat auringonkukat! Tuo mustapäänaamio vaikuttaa mielenkiintoiselta, itsellä on kokemusta vain Nivean mustapäälappusista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nivean lappusia olen itsekkin testannut; mutta ei ne niin hyvin toimineet kuin odotin, joten tämän testausta odotan innolla. :D

      Poista
  5. Hyvnnäköistä pizzaa, nam. En oo noista Maybeautyn tuotteista kuullutkaan, odotan kyllä testituloksia:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan yhtä härdelli viikko oli tämäkin viikko, joten en vieläkään ole nuita testiin saamiani tuotteita kerinnyt testamaan, mutta ehkä tänään illalla. :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...