maanantai 3. syyskuuta 2018

Kompostin tyhjennystä ja kissan syntymäpäivät

Niin se vaan elokuu vaihtui syyskuuksi. Kelien puolesta ollaan kyllä vieläkin saatu nauttia ihan t-paita keleistä. Paljon onkin tullut ulkona puuhasteltua. Etenkin Tipan kanssa olemme ottaneet ilon irti sänkipelloista.


Tyhjennettiin kompostoria ja maatuneet mullat kippasimme yhteen tyhjentyneeseen kasvulavaan. Kasvulava sai jo kannen talveksi päälleen, niin saa multa muhia kunnolla, eikä joukkoon lentele roskia ja siemeniä.




Purppurailta perennapenkkini oli tänä kesänä melko vaisu esitys, mutta kevytsoraharkoista valmistetetut reunukset ovat kestäneet erittäin hyvin ryhdissä ja siistinä! Jalokurjenpolvi saa kyllä kokonaan häädön tuosta penkistä. Sille pitäisi tehdä kokonaan oma kukkapenkkinsä, kun on niin rehevää sorttia.


Takapihan auringonkukat.



22 elokuuta vietimme ystävieni kesken perinteisesti Kisu-kissamme 6v syntymäpäiväjuhlia. Vihdoin sain tehtyä kaikkien hehkuttamaa Salted caramel cheesecake-piirakka; ai vitjat, että oli hyvää!



🌻Aurinkoista alkavaa viikkoa!  🌻
Joko teillä on pimeneviin iltoihin sytytelty kynttilöitä?

6 kommenttia:

  1. Ihanat kuvat! Niin on jo syksyn tuntua ilmassa:) Täällä on jo ulos alettu syysvaloja ja lyhtyjä virittelemään. Mukavaa alkanutta viikkoa ja syyskuuta 💕🌻

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun oli aikomus tänään vähän laitella syyssomisteita pihalle, mutta saatiinkin yllättäen pienoiskaivinkone pihaamme. Nyt on piha niin myllätty, että ei tuonne mitään ylimääräistä kannata alkaa ripottelemaan. :,D Odotin töistä kotiin tullessa, että pihalla olisi vain pieni ojakaivanto; VALLIHAUTAHAN tänne on kaivattu keskelle pihaa + pari kannon kuoppaa...! :,D

      Poista
  2. Tosi kauniita kuvia ♥ Tuo kinuskijuustokakkuon taivaallista, tein kerran ja se vei kielen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuota on kyllä tehtävä pian uudestaan! <3 <3 Täytyy vaan yrittää löytää sopivampi irtopohjavuoka. :P

      Poista
  3. Suloinen heppakuva ♥ Teillä onkin nuo syystyöt ihan eri luokkaa kuin meidän pienehkössä pihassa. Mahtavat auringonkukkakokoelmat :) Mukavaa torstaita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuh, kyllä täällä puuhaa riittää. :,D Nuo auringonkukat on niiin ihania! <3

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...