lauantai 27. toukokuuta 2017

Taimiostoksilla Kotipiirissä

Kävimme eilen taimiostoksilla Kotipiirissä, joka myy Harjulan tilan taimia. Viime vuonna ostin samaisesta paikasta ja en voi muuta, kuin kehua!

"Taimituotantomme periaatteena on tuottaa hyvälaatuisia taimia harrastajien käyttöön. Keskitymme erityisesti vahvan juuriston aikaansaamiseen. Tuotamme taimet suhteellisen viileissä lämpötiloissa saadaksemme tiiviskasvuisia ja tukevia taimia käyttämättä kemiallista kasvunsäätöä."
Ostin terassille jälleen hopeaputousta, avomankurkun taimia, kesäkurpitsan taimia, purjoja ja tomaatin taimia. 💗 
Viime vuonna ostamani oregano talvehti hyvin!

6 kommenttia:

 1. Ollapa meilläkin kasvihuone! Kivoja ostoksia oot tehnyt, nyt vain paljon lämpöä ja valoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helpommalla ja halvemmalla saa tomaatit kaupasta, mutta kieltämättä itse kasvatettuna maistuvat paljon paremmalta ja kasvun seuraaminen on kyllä kunnon puutarhaterapiaa. :D

   Poista
 2. Ihan on tuntematon juttu tuo kotipiiri.

  Hopeaputous on aivan ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotipiirin vintillä toimii kesällä lahjamyymälä ja kahvila aivan ihanine leivoksineen. Alakerrassa on myynnissä elintarvikkeita suoraan tiloilta. :)

   Poista
 3. Tekis mieli kasvatella ite kans tomaatteja ja sensemmoisia, mutta tiedän itseni, että alun jälkeen se innostus yleensä lopahtaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan sitä vähän luistaa ja ostaa jo satoa tuottavia taimia, kun niitäkin saa melko halvalla. Kaupasta ostetut salaatit ja yrtit kannattaa kans pistää isompiin ruukkuihin, niin niistä on iloa pidemmäksi ajaksi. :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...