sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Päivä Kaivopuistossa ja vierailu Särkän saarella

Eilen lähdimme siskoni kanssa Suomen ratsastajainliiton Hämeen alueen retkelle Helsinkiin Hevoset kaivarissa tapahtumaan. Oli erityisen mukava päivä ja kelikin oli mitä parhain. Aurinkorasvaa tuli levitettyä hieman huolimattomasti, joten ohimot saivat helottavan punaisen värityksen. Puiteet olivat hevos-tapahtumalle upeat. Hevosten ravikilpailuista voittamia loimia sai ottaa pepun alle ja rinteestä oli hyvät näkymät ratsastuskentälle. Maksuton hevostapahtuma on suunnattu koko perheelle ja tapahtumaa voi mennä seuraamaan vielä tänäänkin!

Aikaa oli varattu aamu kymmenestä ilta kahdeksaan. Rannassa kävellessämme näimme ilmoituksen maksuttomasta venekyydistä Särkän saarelle. Tulipahan sitten sielläkin käytyä ja osallistuttua opastetulle kierrokselle. Oikein mielenkiintoinen vierailu, mutta linnasaari ei kyllä minua oikein säväyttänyt. Linnoituksessa toimii vuokrattavat juhlatilat, mutta itse en kyllä siellä tahtoisi juhliani järjestää. Tilat kaipaisivat mielestäni pientä kasvojen kohotusta. Mitä tekee ylväässä vanhassa Piper salissa olympiakisojen palkintojenjako palli! Esineistöä oli rikkonaisesti eri aikakausilta. Pienelläkin laitolla tiloista saisi viihtyisämmän näköiset. Oletteko te käyneet Särkän saarella?


2 kommenttia:

  1. En oo koskaan tainnut käydä, kivat maisemat. Oli kyllä lämmin viikonloppu, aurinkorasvalla olisi ollut käyttöä ulkoillessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti lämpimät kelit jatkuisivat. <3 Olipa hassua lähteä perjantaina töistä kotiin, kun en ollut päivän aikana köynyt ulkona. Tiiviisti puin ylleni hupparin ja tuulitakin. Autoon istahtaessa oli pakko luopua takista. Kotiin päästyä mittari näytti varjossa +27 astetta! Ei ihme, että tuntui lämpöiseltä. :,D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...