keskiviikko 10. toukokuuta 2017

Yöpakkasia ja banaanipiirakkaa

Hyrrr, kyllä on ollut viime päivinä kalsean kylmiä kelejä. Viime yönä oli ollut jopa viisi astetta pakkasta! Täällä on kovasti yritetty tehdä tilaamalleni kukkapenkille penkkiä. Taimien istuttelu puuhiin ei kyllä vieläkään pääse, kun itsekkään emme tarkene ilman toppavatteita. Kylmistä keleistä ja yöpakkasista huolimatta koivikkoon on noussut narsisseja.
Jälkkäriksi leivoin meille helpon, nopean ja mehevän banaanipiirakan. Iltaa lähden viettämään nukkekotiharrastajien kerho-iltaan, joten tänään en aio pihalla värjötellä hevostellen/puutarhaa nypräten. Mukavaa keskiviikko-iltaa teillekkin!


8 kommenttia:

 1. Joo, kylmää on täälläkin. Aamupäivän satoi lunta ja rakeita, nyt on vaan kylmä. Herkullisen näköinen piirakka. - Mukavaa keskiviikkoiltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulin töistä kotiin niin hevonen pötkötteli hiekkakentällä jä näytti ottavan aurinkoa. Sillä väliin, kun kävin wc:ssä niin sää olikin muuttunut harmaaksi ja satoi lunta. Ihan hetkessä tuntuvat kelit muuttuvan. :,D

   Poista
 2. Jep, kylmää on. Säästä huolimatta minäkin heilui pihalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mies oli eilen tehnyt kukkapenkkiini reunukset, kun olin kerhossa. Saas nähdä miten ne asettuvat; keli olisi saanut olla aavituksen lämpimämpi reunusten tekemiseen. Toistaiseksi onneksi näyttää hirmuisen hyvältä. ;D

   Poista
 3. Mehevän näköinen piirakka. Maistuisi! Täytyy huomenna tehdä tuommoista meillekin!

  VastaaPoista
 4. Banaani on herkullista leivonnaissa! Kivaa sunnuntaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ja mä kun itse tykkään mielummin syödä vähän vihreämpiä banaaneja, niin leivonnaisissa menee tummemmatkin. :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...