maanantai 17. lokakuuta 2016

Bistro Popot ja Ravintola Maneesi

Viikonloppu vierähti hyvässä seurassa ja hyvistä ruuista nauttien. Perjantaina kävimme ratsastusseurani hallituksen kanssa syömässä Bistro Popotissa. Alkupalaksi otin härkätartarta, piparjuurimajoneesia, kananmunankeltuainen ja perunalastuja. Pääruokana Popot Pulled beef Dog, coleslaw + ranskalaiset ja jälkiruokana Lahden kahvilla maustettua Crème Bruleeta. Viihtyisä ja mukava uusi ravintola. Ruoka oli maistuvaa ja hyvää. Pienenä miinuksena, että dogini oli kerinnyt jäähtymään ja tuhdit ranskalaiset olisivat kaivanneet dippiä seuraukseen.

Lauantain ruoaksi valmistin herkullisen Kesäkurpitsa-fetapiiraan. Vieläkin jäi yksi oman maan kesäkurpitsa. Tämän kesän kolme kurpitsan taimea olivat hyvin tuottoisia! Maistelimme myös uutta Oreo marabou suklaata. Suklaa oli ehkä minun makuuni turhan rasvaisen makuinen.

Eilen lähdimme siskoni kanssa Järvenpäähän Ratsastuskeskus Ainoon katsomaan 4 tason kouluratsastuskilpailuja. Voin lämpöisesti suositella Ainossa vierailua, vaikka ei ihan niin hevosihminen olisikaan! Ravintola Maneesissa on tarjolla erityisen maukasta ruokaa ja kahvilan puolella ihania leivonnaisia. Ravintola maneesi on avoinna arkisin klo 11-20 ja lauantaisin klo 11-17, sekä sunnuntaisin tapahtumapäivinä. Aino sijaitsee aivan järvenpään keskustassa.
Illalla kotona odotti miehen valmistama lähiruoka-annos oman kasvimaan sadosta, sekä naapurin sonnista; sadonkurjoohärkää punaviinikastikkeessa haudutettuna. <3










Hyvää alkanutta viikkoa!

6 kommenttia:

  1. Kivalta kuulostaa teidän viikonloppu ja näyttää herkulliselta. Njams! Hyvää uutta viikkoa! :)

    VastaaPoista
  2. Suussa sulavat herkut epäilemättä.
    Piiras näyttää erityisen kutsuvalta. Nam.
    Tuli niin nälkä että on ihan kidutusta odottaa ruoka-aikaa :D

    VastaaPoista
  3. Kiva ravintola. Hyvältä näyttää ruuat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syöminen on niin ihanaa. :P Voisin reissatakkin pelkästään hyvän ruoan tai ihanien kahviloiden perässä. :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...